Wij hebben al uw barbecue benodigdheden

Bent u op zoek naar een online adres waar u terecht kunt voor al uw barbeque benodigdheden? Dan zit u helemaal goed bij Barbecue Brabant. Wij bieden alle spullen die u nodig heeft om uw tuinfeest tot een succes te maken. Van barbecues en bestek tot drankjes en tafels, u kunt het bij ons vinden. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de benodigdheden die u bij ons kunt huren. Natuurlijk kunt u ook direct een bestelling plaatsen met al uw barbecue benodigdheden.

Meer over ons bedrijf

Hoe zijn wij als bedrijf ontstaan? Barbecue Brabant is een onderdeel van Partyservice “Jovel” dat ruim 20 jaar geleden is opgericht. Omdat we steeds meer plezier kregen in het verkopen van BBQ vlees en benodigdheden, zijn wij begonnen met Barbecue Brabant. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot hét online adres in de omgeving van Brabant dat voor de beste materialen zorgt. Zoekt u bijvoorbeeld een gasbarbecue voor uw feest met 10 tot 25 personen? Dan kunt u bij ons terecht. Bent u van plan om het groter aan te pakken? Wij verhuren ook complete barbecuewagens met of zonder afzuiger. Met onze hulp kunt u uw gasten zelfs laten genieten van heerlijke slowcookgerechten. Wij bieden namelijk een green-egg of kamado-joe met of zonder kok.

Het adres voor al uw barbecue benodigdheden

Om uw BBQ tot een succes te maken, heeft u niet alleen vlees en een barbecue nodig, maar ook de juiste barbecue spullen. Gelukkig kunnen wij hulp bieden. Wij kunnen bijvoorbeeld de drankjes op uw feest verzorgen. U kunt hierbij denken aan bier, wijn, fris en de bijbehorende tap- en koelmogelijkheden. Heeft u niet genoeg bestek, servies, stoelen of tafels in huis? Geen nood, wij komen het graag bij u langsbrengen. Wanneer u een barbecue voor meer dan 10 gasten houdt, kunt u de barbecue, borden en bestek zelfs gratis lenen.

Barbecue benodigdheden

Hoe u kunt bestellen

Het bestellen van uw barbecue benodigdheden is heel eenvoudig. U gaat naar onze pagina ‘bestellen’ en geeft aan wat u wenst door de juiste hoeveelheid in uw online winkelmandje te plaatsen. Vervolgens rekent u af wanneer u alles heeft. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de benodigdheden te brengen. Bij een bestelling boven de 250 euro is het halen en brengen geheel gratis!

Bel of mail voor meer informatie over het huren van de spullen

Wilt u ook via ons benodigdheden huren? Of wilt u meer over ons weten? Bel dan direct naar 0167-532097 of mail via info@jovel.nl

BEL ONS