Een BBQ pakket bestellen via Barbecue Brabant

Wilt u in Brabant een feestje gaan geven? En bent u op zoek naar een echt kwaliteitsbedrijf waar u online BBQ benodigdheden en vlees kan bestellen? Dan bent u aan het juiste (online) adres bij Barbecue Brabant. Bij ons kunt u terecht voor een echte slagers BBQ. Dit betekent dat al het vlees van de beste kwaliteit is. Daarnaast kunnen wij uw BBQ ook verzorgen met allerlei barbecue benodigdheden zoals tafels, stoelen, servieswerk en tenten. Welke wensen heeft u voor uw BBQ in Brabant? Geef ze aan ons door of besluit direct een barbecue pakket te bestellen via onze website.

Slagers vlees en BBQ benodigdheden

Barbecue Brabant is een onderdeel van cateringbedrijf Partyservice “Jovel” dat in 1991 is opgericht. Door de jaren heen hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in slagers barbecue vlees en barbecue benodigdheden. Ons assortiment met vlees is steeds groter geworden en ook met de BBQ benodigdheden zoals barbecues en barbecuewagens zijn wij flink uitgebreid. Voor een echte slagers BBQ met meer dan 30 personen kunt u bijvoorbeeld een barbequewagen met afzuiger huren. Voor kleinere partijen van 10-25 personen bieden wij diverse gasbarbecues. Wilt u de mogelijkheid hebben tot slow cooking? Huur dan een prachtige green-egg of kamado-joe. Hierbij bieden wij ook een speciaal samengesteld menu.

Direct heerlijk BBQ vlees bestellen?

Bekijk dan ons ruime barbecue assortiment!

barbecue Brabant

Een echte slagers BBQ

Gaat u bij ons online BBQ vlees bestellen? Dan kunt u in Brabant rekenen op echt kwaliteitsvlees. Het vlees dat wij verkopen wordt bereid in onze eigen slagerij. Dit wordt met de grootste zorg gedaan, zodat u kunt genieten van een heerlijke slagers BBQ. U kunt bij ons niet alleen online vlees bestellen. Om uw barbecue compleet te maken, kunnen wij ook uw dranken verzorgen zoals bier, wijn, fris en bijbehorende tapinstallaties en koelkasten. Ook voor tenten, stoelen, tafels, servieswerk en glaswerk kunt u op ons rekenen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Eenvoudig uw barbecue vlees bestellen

Hoe kunt u in Brabant een BBQ bestellen via onze website? Wanneer u op onze website naar de pagina ‘bestellen’ gaat, vindt u ons ruime aanbod met mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een luxe BBQ pakket, een vegetarische barbecue of een kinderpakket. Wanneer u de barbecue van uw keus aanklikt, kunt u eenvoudig de benodigde hoeveelheden aanklikken en in uw winkelmand stoppen. Wanneer u alles heeft gekozen, gaat u naar afrekenen en betaalt u het pakket. Wanneer u voor meer dan 250 euro bestelt, komen wij de spullen gratis brengen en ophalen.

Online vlees bestellen vanuit Brabant

Meer weten over hoe u een BBQ pakket kunt bestellen? Benader ons dan via 0167-532097 of mail naar info@jovel.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen met een slagers barbecue of barbecue benodigdheden in Brabant.

BEL ONS