Over Barbecue Brabant

Barbecue Brabant is een onderdeel van ons cateringbedrijf Partyservice “Jovel”, opgericht in 1991.
De afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het Barbecuegebeuren en hebben tal van barbecues aangeschaft, grote luxe barbequewagens met of zonder afzuiginstallatie voor grote partijen vanaf 30 personen, die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken en diverse gasbarbeques voor partijen van 10-25 personen.

Het vlees wordt bereid in onze eigen slagerij  en wilt u visbarbeque, daarin kunnen wij u ook van dienst zijn.

Zo is Barbecue Brabant ook gespecialiseerd in het verzorgen van uw complete gourmet, steengrill en partypangebeuren en natuurlijk m.b.t. Slow cooking onze green-egg of kamado-joe. Hiervoor hebben we een speciaal menu samengesteld, met of zonder kok om het een en het ander te bereiden.

Tevens kunnen wij uw barbecue compleet verzorgen met al het benodigde verhuur t.w. tenten, stoelen, tafels, servieswerk, glaswerk en voor de kinderen, diverse soorten springkussens, wat ondergebracht is in ons verhuurbedrijf “Arojo” Attractie & Partyverhuur.

Ook kunnen wij al uw dranken verzorgen, bier, wijn en fris met de daarbij behorende tapinstallaties en koelkasten. Al de dranken zijn op nacalculatie, onaangebroken flessen en vaten kunnen retour.

En om u helemaal te ontzorgen kunnen wij ook voor personeel zorgen om alles uit te serveren, zowel de dranken alsook het eten/barbecue.

De verhuur in combinatie met uw barbecueparty/catering (bij afname vanaf € 300,00 aan barbecue-/cateringproducten), kunnen wij u aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen met wel kortingen tot 25% op de basisverhuurprijs(met uitzondering van tenten).

Kortom Barbecue Brabant en Partyservice Jovel voor de verzorging van een compleet feest!

BEL ONS