In Roosendaal online vlees bestellen via Barbecue Brabant

Wilt u in Roosendaal een feest houden en zoekt een kwaliteitsbedrijf waar u online vlees kunt bestellen? Barbecue Brabant is uw partner voor een echte slagers barbecue. Bij ons is het mogelijk om zowel als particulier als bedrijf een gewenst BBQ pakket te bestellen. Laat door ons een compleet en verzorgd pakket bezorgen zonder zorgen. Niet alleen het eten verzorgen wij tot in de puntjes, ook diverse barbecue benodigdheden. Zo verzorgen wij ook het bestek, de borden, stoelen en tafels. Interesse in een goed geregelde BBQ? Kies ervoor om direct uw BBQ vlees te bestellen vanuit Roosendaal.

Direct heerlijk BBQ vlees bestellen?

Bekijk dan ons ruime barbecue assortiment!

Alles compleet van slagersvlees tot BBQ benodigdheden

Overweegt u om een BBQ pakket te bestellen vanuit Roosendaal? Laat u dan overtuigen door onze jarenlange ervaring. Barbecue Brabant is een onderdeel van cateringbedrijf Partyservice “Jovel”. Dit bedrijf is in 1991 opgericht en is zich door de jaren heen steeds meer gaan specialiseren in slagers barbecue vlees en barbecue benodigdheden. Naast vlees bieden wij ook vegetarische, halal en vispakketten aan voor uw BBQ. Houdt u een groot feest met meer dan 30 man? Huur dan een barbecuewagen voor uw slagers BBQ. Voor kleinere feestjes met 10 tot 25 personen is onze gasbarbecue ideaal. Wilt u uw gasten een unieke smaakbeleving geven? Kies voor slow cooking met een green-egg of kamado-joe. U kunt dan ook onze ervaren kok inschakelen voor uw BBQ in Roosendaal.

bbq Roosendaal

Diverse mogelijkheden voor een slagers BBQ in Roosendaal

Voor het beste kwaliteit vlees bent u bij ons aan het juiste adres. In onze slagerij bereiden en marineren wij het vlees met de lekkerste kruiden. Naast overheerlijk vlees variëren onze barbecuepakketten in diverse vlees, vis, vegetarische en halal pakketten. Zo voldoen wij aan ieders wensen voor een perfecte barbecue. Ook voor de kinderen bieden wij een kinder BBQ pakket aan. Wilt u uw feest helemaal van A tot Z laten verzorgen? Laat ons dan een complete BBQ verzorgen met drankjes zoals bier, wijn of fris en met bijbehorende tapinstallaties en koelkasten. Maak het af door bestek, stoelen, tafels, tenten en eventueel een springkussen voor kinderen te huren.

Eenvoudig online vlees bestellen vanuit Roosendaal

Heeft u interesse in een slagers BBQ met BBQ benodigdheden in Roosendaal? Of wilt u meer weten over ze onze mogelijkheden of behoefte aan advies? Bel dan naar 0167-532097 of stuur een mail naar info@jovel.nl. Wilt u direct een barbecue pakket bestellen? Bestel eenvoudig via de pagina ‘bestellen’ en bekijk ons ruime aanbod aan BBQ mogelijkheden. Voor een bestelling van meer dan 250 euro, leveren en halen wij gratis op. Wanneer wenst u een Slagers BBQ in Roosendaal?

BEL ONS