Een slagers barbecue via Barbecue Brabant

Zoekt u een bedrijf dat u alle benodigdheden voor een echte slagers barbecue kan bieden? Dan bent u bij Barbecue Brabant aan het juiste online adres. Wij bieden een ruim assortiment met heerlijk vlees en regelen voor u graag de drankjes en andere BBQ benodigdheden. Wilt u meer weten over de producten en diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op of plaats direct een bestelling via onze website. Wij willen dan graag uw slagers BBQ verwezenlijken.

Het adres voor slagers vlees

Hoe is Barbecue Brabant precies ontstaan? Het bedrijf is een onderdeel van Partyservice “Jovel” dat ruim 20 jaar geleden is opgericht. We zijn ons in die tijd steeds meer gaan richten op BBQ vlees en benodigdheden. Daaruit is Barbecue Brabant ontstaan. Inmiddels zijn wij de online plek voor al uw slagers vlees en BBQ benodigdheden zoals barbecues. Bij ons vindt u voor iedereen wat wils. Geeft u een feestje met 10 tot 25 gasten? De gasbarbecue is dan een uitstekende keuze. Bij een grotere partij met meer dan 30 personen kunt u bijvoorbeeld gaan voor een complete barbequewagen. Wilt u uw gasten laten genieten van overheerlijke slowcookgerechten? Huur dan een green-egg of kamado-joe met of zonder kok.

Wij realiseren een geslaagde BBQ

Wij willen uw BBQ tot een geslaagd feest maken. Tijdens een mooi bedrijfsfeest of huwelijksfeest is goed vlees heel belangrijk. U heeft dan het liefst vlees van slagerskwaliteit. U zit dan bij ons helemaal goed. Wij bereiden het vlees met de grootste zorg in onze slagerij. Zo maken wij van uw partij een feest om nooit te vergeten. Heeft u nog drankjes of andere benodigdheden nodig? Wij zorgen graag voor drankjes als bier en fris en huren de juiste borden, tenten, tafels of stoelen. Nodigt u 10 of meer gasten uit, dan kunt u de barbecue, borden en bestek zelfs gratis lenen.

Gemakkelijk slagers producten bestellen

Via onze website is het organiseren van een slagers barbecue heel eenvoudig. Ga naar de pagina ‘bestellen’ en klik op de slagers producten die u wilt hebben. Geef de juiste hoeveelheid aan en plaats het in uw virtuele winkelmandje. Reken af en geniet zeer snel van heerlijk slagers vlees bij u thuis. Bij een bestelling boven de 250 euro is het halen en brengen helemaal gratis!

Meer informatie over producten bestellen

Wilt u via ons een slagers barbecue organiseren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan naar 0167-532097 of mail viainfo@jovel.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over hoe u een geslaagde slagers BBQ kunt houden.

BEL ONS